Skip to main content

Glutenfri rugbrødssnacks til madpakken

By 29. August 2019October 5th, 2021Brød, Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Rugbrødssnack:

500 gr. Ulstrupholm rugbrødsblanding
325 gr. / ml. vand (lunken)
15 gr. gær
En lille håndfuld rosiner
70 gr. chokoladeknapper

Ovn: 250 grader, varmluft – ved indsætning sænkes temperaturen til 200 grader
Hævetid: 50 min
Bagetid: 12-15 min

Introduktion

Tilsæt chokolade og rosiner til vores rugbrødsblanding, og du har en god snack lige til at tage med i madpakken.

Fremgangsmåde:

1. Gær og lunken vand blandes sammen (tilsæt evt. en smule salt).

2. Melet kommes i og røres til en ensartet dej.

3. Bland herefter chokoladeknapper og rosiner i.

4. Fyld dejen i muffinforme og lad dem efterfølgende hæve i 50 min. under fugtigt klæde.

5. Forvarm ovnen til 250°C varmluft.

6. Pensl og drys evt. brødet med topping.

7. Indsæt i ovnen og skru derefter ned til 200°C.

8. Bages i ca. 12-15 min.

Velbekomme.

Produkter anvendt til denne opskrift:

glutenfri softkerne rugbrødsblanding

Fra: 59,95 kr.Select options

Et godt tip:

Rugbrødsblandingen kan sagtens tåle at du tilføjer ekstra kerner, lidt gulerod eller andet fyld for at pifte opskriften lidt op.