En kasse med glutenfri produkter lige til døren, ugentligt eller månedligt.

Vi tilbyder forskellige glutenfri bokse. Lige nu har vi blandede kasser, som indeholder forskellige glutenfri produkter, samt kagekasser. Begge slags fåes som en lille, en mellem og en familieboks. Det er muligt at lave ekstra tilkøb til din boks, hvis du oplever at I har brug for ekstra. Du kan se nedenfor, hvad hver glutenfri boks indeholder. Derudover kan du vælge hvor ofte du ønsker at modtage boksen.

Se boksene

Vi skifter løbende for at variere indholdet

Som udgangspunkt ligner vores glutenfri kasser sig selv, hver eneste måned. Dels fordi vi gerne vil sikre at du aldrig bliver skuffet over indholdet. Dog har vi altid et varierende element i vores glutenfri kasser, som kan give en ny smagsoplevelse, og introducerer dig til nogle af vores produkter. Du er altid velkommen til at komme med feedback på dine oplevelser med produkterne.

Levering, holdbarhed og opbevaring

Vores glutenfri kasser leveres direkte til din dør, eller til nærmeste pakkeudlevering. Brødblandingerne behøver ikke at være på køl, så du behøver ikke bekymre dig om, at du skal nå at afhente pakken samme dag, hvis ikke du var hjemme. Holdbarhedsdatoen lægger 1 år fra modtagelse af din pakke, og du bør blot opbevare dine brødblandinger mørkt og tørt.