Skip to main content

Glutenfri lys kage

By 31. July 2018October 5th, 2021Glutenfri, Opskrifter

Det skal du bruge:

Kage:

500 gr. Ulstrupholm glutenfri lys kage mix
220 gr./220 ml. vand
125 gr./135 ml. smagsneutral olie

Glasur:

Flormelis
Vand

Ovn: 160 grader, varmluft
Bagetid: 25 min

Introduktion

Vores glutenfri kage kan få tænderne til at løbe i vand ved de fleste. Ofte kan glutenfri kager ikke helt leve op til de normale kager, og det kan være svært at få folk der ikke er glutenfri med på vognen.

Vi har en klar ambition om, at glutenfri ikke skal være et kompromis. Vi har omhyggeligt udviklet vores kagemix til at kunne stå distancen mod enhver anden ‘glutenkage’, og vi er overbeviste om dine gæster ikke vil kunne smage forskel.

Fremgangsmåde:

1. Alle ingredienserne blandes sammen og røres i minimum 5 minutter, til massen er ensartet. Det er vigtigt at du bruger en smagsneutral olie som fx. raps eller solsikkeolie. Olivenolie kan ikke bruges.

2. Kom dejen i en bageform på ca. 25 x 20 cm,

3. Indsæt den i en forvarmet ovn. Bag i ca. 25 minutter.

4. Når kagen er kølet ned helt ned, påføres glasur og ønsket topping.

Velbekomme.