Skip to main content

Glutenfri forårsmuffins

glutenfri muffins

Det skal du bruge:

Muffins:

500 gr. Ulstrupholm glutenfri lys kage/muffin mix
220 gr./220 ml. vand
125 gr./135 ml. smagsneutral olie
14-18 muffinsforme

Pynt:

100 gr. Ulstrupholm fromagemix med ønsket smag (find dem her)
125 gr./125 ml. vand
500 gr./500 ml. fløde
Friske bær

Ovn: 160 grader, varmluft
Bagetid: 18 min

Introduktion

Der er forår i luften og hvilken bedre måde at byde de mildere måneder velkommen på, end med disse søde forårsmuffins. Endnu engang har vi valgt at dekorere med en af vores fromager – simpelthen fordi det bare er super nemt, og det ved vi at i sætter pris på. Tilføj lidt friske bær på toppen, og disse søde muffins vil få et smil på læben frem ved de fleste.

Fremgangsmåde:

1. Kom muffinmix, vand og olie i en skål og bland dem sammen. Det er vigtigt, at du bruger en smagsneutral olie som fx. raps eller solsikkeolie. Olivenolie kan ikke bruges, da den vil smage for meget igennem.

2. Der skal røres i mindst 5 minutter, før blandingen er klar.

3. Forvarm ovnen til 160 grader varmluft.

4. Fordel dejen i muffinforme. Dejen hæver en del, så det er en god idé kun at fylde hver form halvt.

5. Indsæt dine muffins i den forvarmede ovn på midterste rille. Bag i ca. 18 minutter.

6. Når dine muffins er kølet helt ned, påføres fromage og friske bær eller anden ønsket topping.

Velbekomme

https://www.youtube.com/watch?v=ytua79FTnjQ

Produkter anvendt til disse muffins:

glutenfri lys kage og muffin blanding

35,00 kr. 35,00 kr.Read more