blev tilføjet til din kurv.

Kurv

Lagkage med Nutella, Toffifee, chokolademousse og glutenfri bund

Det skal du bruge:

Glutenfri lagkagebund:

500 gr. Ulstrupholm glutenfri lagekage / rouladebund mix (find den her)
175 gr./175 ml. vand
200 gr. æg /Ca. 4 små æg

Chokolademousse:

100 gr. Ulstrupholm chokolademousse mix (find her)
125 gr./125 ml. vand
500 gr./500 ml. fløde

Andet:

Hindbærsyltetøj
Nutella
Friske jordbær og hindbær
Toffifee

Ovn: 175 grader, varmluft
Bagetid: 30 min

 

Introduktion

Forkæl en du holder af (eller dig selv) med denne dekadente glutenfri lagkage. Du kan pynte den præcis som du vil. Vi valgte at bruge friske bær, hindbærmarmelade, Nutella og vores egne lækre og luftige chokolademousse der smager dejligt af chokolade. Skal det være ekstra lækkert kan du ligesom os bruge Toffifee eller for eksempel små stykker Kinder chokolade.

Fremgangsmåde:

Mousse:

Pisk fløden let i en skål
I en anden skål blander du moussemix og vand.
Vend 1/3 del af flødeskummet forsigtigt i pulver/vandblandingen, hvorefter de sidste 2/3 dele vendes i.

Lad moussen køle på frost mens du laver bundene.

Lagkagebund:

Forvarm din ovn til 175 grader på varmluft.
Melblanding, vand og æg piskes sammen i en skål til en luftig masse.
Smør en springform på ca. 25 cm i diameter med smør eller olie. Brug evt. bagepapir, hvis din springform har en tendens til at sætte sig fast.
Fordel dejen jævnt i formen. Der skal være plads til at dejen kan hæve. Hvis ikke du har god plads i toppen af din form bør du bage over et par omgange.

Bag bunden i 30 minutter i den forvarmede ovn, og lad den derefter køle ned.

Når bunden er afkølet kan du skære den til tre lagkagebunde.

Samling og pyntning:

Find det fad din kage skal serveres på, og læg din første bund. Smør dette lag med hindbærsyltetøj og chokolademousse, og fordel skiver af friske jordbær over fyldet. Kom den næste bund på, og gentag med hindbærsyltetøj, mousse og jordbær. Et godt tip er at smøre Nutella på den øverste bund inden den ligges ovenpå de andre, så de andre bunde ikke glider.

Hvad angår pynt, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi har dekoreret med chokolademousse på siderne og små rosetter her og der, ved hjælp af en sprøjtepose. Derudover er der friske bær på toppen i form af hindbær og jordbær samt et par håndfulde Toffifee.

Du kan pynte din lagkage som du har lyst. Jordbær kan også skiftes ud med banan, og syltetøj med peanutbutter eller hjemmelavet kompot. Det er helt op til dig :).

Produkter anvendt til denne dessert:

glutenfri roulade og lagkagebund

44,95 DKK 38,95 DKKTilføj til kurv

glutenfri chokolademousse

24,95 DKKTilføj til kurv

FRI FRAGT VED KØB OVER 300,- – BESTIL INDEN KL. 15 OG MODTAG NÆSTE HVERDAG – BETAL MED MOBILEPAY –